We are europe's favorite solution provider

We are europe's favorite solution provider

OVER ONS

 

We zijn ManusPlus, Europa’s meest favoriete leverancier van oplossingen voor personeelsplanning en tijd management. We geloven in optimalisatie van uw personeel zodat de bedrijfsvoering zo efficiënt en effectief mogelijk is, zonder compromis.

Zo wordt echt succes behaald

We staan bekend om de integratie van onze flexibele en hybride oplossingen qua aansluiting in de diverse workforce managementsystemen van onze klanten. Onze oplossingen zijn gebaseerd op feiten, data gedreven en altijd op maat gemaakt.

We starten de samenwerking door samen met onze klanten hun bedrijfsprocessen te definiëren. Daarna lossen we barrières op en verbeteren de drijvers voor groei door onze tailormade softwareoplossingen te combineren met de systemen van onze klanten. Zo vermindert de complexiteit en verbetert de effectiviteit.

Zo kunnen we onze klanten winstgevender maken.

We zijn de Europese thought leader, met een hands-on mentaliteit en geavanceerde softwareoplossingen. Onze unieke Tijd Evaluatie functionaliteit helpt grote internationale bedrijven om te voldoen aan lokale wetgeving en bedrijfsregels. Zodoende krijgen onze klanten meer controle over hun bedrijfsvoering.

We bespreken graag met u hoe de effectiviteit, bedrijfsvoering en controle binnen uw bedrijf kunnen worden verbeterd.

ManusPlus
For the most ambitious companies