Manus Academy

Volg een training in onze Manus Academy

Wil je onze workforce managementsoftware ook optimaal benutten, efficiënter werken en alle ins en outs leren kennen van onze ManusPlus WorkForce Management CloudSuite?

Volg dan een van de trainingen in onze Manus Academy. Met een training toegespitst op uw organisatie en met hulp en begeleiding van onze gespecialiseerde trainers ben je binnen no time de ManusPlus specialist van je organisatie. We bieden trainingen aan voor beginners, gevorderden en gespecialiseerde gebruikers van ManusPlus aan.

Hoofddoel bij onze trainingen is ervoor te zorgen dat de productiviteit binnen je organisatie gewaarborgd blijft bij het gebruik van de ManusPlus WorkForce Management CloudSuite. Door onze trainingen krijg je inzicht in de belangrijkste functionaliteiten waardoor je deze optimaal kunt aanwenden voor de ondersteuning van je bedrijfsprocessen.

In het geval van personeelsverloop in je organisatie is het belangrijk om deze kennis binnen je bedrijf te behouden. Tijdens de lockdown maken veel klanten van de gelegenheid gebruik om hiermee aan de slag te gaan. Zo geven wij op het moment trainingen bij enkele bekende bouwmarkt organisaties. In verband met de maatregelen uiteraard niet onze onze Manus Academy maar online. 

Wil je meer weten over onze trainingen? Klik hier

Terug naar het overzicht
Manus Academy