Beurs ICT & Logistiek

Samenwerking Manus Software, Softbrick & Navitrans

Zoals recentelijk is gecommuniceerd is Manus Software Europe onderdeel geworden van de Valsoft Corporation.

"Ik ben bijzonder blij dat Manus deel is geworden van de Valsoft/Aspire-groep," zei Jan-Willem van Riet onlangs, mede-eigenaar en CEO van Manus Software & Services Holding BV. "Al tijdens het aankoopproces toonden ze zich betrokken en deskundig op het gebied van softwareontwikkeling en implementatie."

Met deze laatste aankoop wordt Manus Software Europe de tweede onderneming in Workforce Management die toetreedt tot Aspire Software, een operationele groep van Valsoft Corporation. Samen met de al eerder door Aspire ingelijfde Workforce Management oplossing, Softbrick.

Dankzij de toetreding tot Aspire Software zal Manus nu de kans krijgen om niet enkel de aanwezigheid op de Europese markt verder te versterken, maar om globaal uit te breiden. Krachten worden samengevoegd, kennis wordt uitgebreid. Synergie wordt gezocht tussen de verschillende software-oplossingen binnen de Valsoft/Aspire groep.

Komende week, op 10 en 11 november wordt er een ICT&Logistiek beurs georganiseerd in de Jaarbeurs te Utrecht waarbij ook een door Valsoft aangekocht bedrijf aanwezig zal zijn. Navitrans levert en verzorgt logistieke software en bedrijfsoplossingen voor logistieke dienstverleners: logistiek, transport, warehousing en forwarding.

Op uitnodiging van Navitrans zullen Manus Software Europe en Softbrick aanwezig zijn om toe te lichten waarom een Workforce Management oplossing in een distributie of logistieke dienstverlening onmisbaar zijn.

De juiste persoon, op de juiste plaats, tegen het juiste geld met de juiste competentie. Daarvoor kunnen wij zorgen. Maak gebruik van ons aanbod om u tijdens deze 2 dagen geheel vrijblijvend te laten informeren.      

Wij verheugen ons op de samenwerking met Navitrans.

Meer info? Stuur een bericht naar:

sales@manus.plus

www.ict-en-logistiek.nl/

 

Terug naar het overzicht
Beurs ICT & Logistiek