ADP MARKETPLACE PARTNER

Manus Software Europe is sinds enige tijd ADP Marketplace Partner. Wat betekent dit voor onze gezamenlijke klanten?

 

ADP Marketplace biedt klanten zowel lokaal als internationaal het beste van ADP en haar gezamenlijke Partners, gecombineerd in een integrale oplossing.

Als voorbeeld de combinatie van ADP HCM, (Multi Country) Payroll en ManusPlus Workforce Management.

Op zoek naar een simpele en schaalbare oplossing voor payroll in meerdere landen? ADP Payroll werkt samen met de ManusPlus oplossing zodat bedrijven en organisaties efficiënt opereren en zij hun medewerkers optimaal ondersteunen. 

Met meer dan 70 jaar aan ervaring biedt ADP schaalbare payrolloplossingen die voldoen aan de wetgeving in meer dan 140 landen. De gecentraliseerde rapportage functionaliteit, zorgt voor een verbeterd inzicht in Human Capital Management. Zo kun je makkelijker en versneld strategische keuzes maken voor een verbeterde efficiency in bedrijfsprocessen. 

ADP heeft de hoogste standaard voor wereldwijde gegevensbeveiliging, risicobeheer en beveiligingsbeheer. Met ADP heb je een partner die met je meebeweegt bij internationale groei.

Workforce Management (dus ManusPlus....) is een belangrijke pijler voor de payroll. ADP hecht dan ook grote waarde aan een goede samenwerking en connectiviteit met de ManusPlus oplossing. Zo zorgt de connectiviteit ervoor dat de registratie van de gewerkte en goedgekeurde uren automatisch in de payroll module komen voor een adequate betaling van het salaris.

ManusPlus biedt een flexibele Workforce Management standaardoplossing met 20.000 parameters en een actieve WFM-filosofie ("het WFM-huis") die tot doel heeft klanten te helpen bij de bewustwording van de toepassing van WFM voor de diverse gelederen binnen de klantorganisatie. Dit zowel op operationeel, tactisch als strategisch level. 

Als partner van ADP Marketplace zorgt de ManusPlus oplossing voor de juiste persoon, tegen het juiste geld op de juiste plaats in de organisatie. 

Meer weten over deze unieke samenwerking? Stuur ons dan een kort bericht en wij nemen contact met u op.

sales@manus.plus of +31 6 102 540 94

 

 

Terug naar het overzicht
ADP MARKETPLACE PARTNER