Nederland

WELKOM IN DE WERELD VAN MANUS+

Het menu toont onderwerpen, die interessant zijn voor u als CEO/CFO. Indien u informatie zoekt voor een andere functie, kunt u deze functie/collega aanklikken.

GEÏNTERESSEERD IN  

WELKOM BIJ DE WERELD VAN MANUS+

Ik kan je alles vertellen over wat Manus Software Europe voor u kan betekenen als HR/gebruikers. Als u op zoek bent naar andere informatie selecteer dan één van mijn collega's.

SELECTEER UW LAND VAN BELANG  

WELCOME TO THE WORLD OF MANUS+

Het menu toont onderwerpen, die interessant zijn voor u als CIO/CTO. Indien u informatie zoekt voor een andere functie, kunt u deze functie/collega aanklikken.

GEÏNTERESSEERD IN  

WELKOM IN DE WERELD VAN MANUS+

Het menu hieronder geeft een aantal handige functies voor alle gebruikers en werknemers weer. De andere figuren vertellen u interessante zaken over hun rol.

SELECTEER UWLAND  

Tijdens

De dagelijkse activiteiten bieden en vereisen informatie.

MANUS+ WFM is uitgerust om online informatie te ontvangen en te verwerken.

  • Deze informatie kan inkloktijden van de website of fysieke inklokapparaten omvatten.
  • De informatie kan bestaan uit daadwerkelijke bezoekers in de winkel op dit moment.
  • De gegevens kunnen te maken hebben met wie er beschikbaar is voor welke taak.

Toegang tot informatie op elk moment wat betreft de huidige situatie is buitengewoon belangrijk en zou bijna alles moeten dekken. Een medewerker klokt 15 minuten te laat in. Vanwege zijn afwezigheid zijn er op de werkvloer te weinig medewerkers, er zal daarom een beschikbare medewerker gevraagd moeten worden om in te springen.

Een winkelopening dreigt te vertragen door de afwezigheid van de sleutelhouder. Een medewerker riskeert overuren te maken die niet op het rooster staan omdat hij of zij te laat is met uitklokken.

MANUS+ WFM ondersteunt dit alles met geautomatiseerde gegevensuitwisseling, geautomatiseerde waarschuwingen en bijgewerkte informatie en voorziet dit aan de managers.

CUSTOMER SERVICE

Neem contact met ons op
+31 (0)78 - 612 81 61

OVER Manus Software Europe

WFM, T&A en compliancy specialist

Elke dag worden meer dan 200.000 mensen in de detailhandel wereldwijd in meer dan 35 landen beheerd met MANUS+ WFM-software

READ MORE