Nederland

WELKOM IN DE WERELD VAN MANUS+

Het menu toont onderwerpen, die interessant zijn voor u als CEO/CFO. Indien u informatie zoekt voor een andere functie, kunt u deze functie/collega aanklikken.

GEÏNTERESSEERD IN  

WELKOM BIJ DE WERELD VAN MANUS+

Ik kan je alles vertellen over wat Manus Software Europe voor u kan betekenen als HR/gebruikers. Als u op zoek bent naar andere informatie selecteer dan één van mijn collega's.

SELECTEER UW LAND VAN BELANG  

WELCOME TO THE WORLD OF MANUS+

Het menu toont onderwerpen, die interessant zijn voor u als CIO/CTO. Indien u informatie zoekt voor een andere functie, kunt u deze functie/collega aanklikken.

GEÏNTERESSEERD IN  

WELKOM IN DE WERELD VAN MANUS+

Het menu hieronder geeft een aantal handige functies voor alle gebruikers en werknemers weer. De andere figuren vertellen u interessante zaken over hun rol.

SELECTEER UWLAND  

Systeem management

Een aanzienlijk deel van de totale eigendomskosten wordt bepaald de manier waarop u uw team het systeem wilt laten beheren. Om u deze kosten te helpen verminderen heeft MANUS+ WFM vele taken geoptimaliseerd.

  • Centrale administratie: ongeacht de omvang van uw organisatie kunnen alle instellingen/koppelingen/installaties centraal worden beheerd of naar lokale eenheden worden gedelegeerd.
  • SaaS of gehost: MANUS+ WFM wordt aangeboden als een gehoste of SaaS-service, wat de investering in en het beheer van hardware en software aanzienlijk vermindert.
  • Service Level Agreement: wordt aangepast aan uw wensen, ook als u het systeembeheer van alle onderdelen van het MANUS+ WFM-pakket volledig wilt uitbesteden.
  • Monitoring: Met MANUS+ WFM kunt u alle elementen, van klokken tot externe diensten en van databases tot websites volledig geautomatiseerd en grafisch controleren. Het monitoren kan passief of actief aangeboden worden en staat 24/7 ter beschikking.
  • Versies: Alle updates en upgrades zijn opgenomen in de contracten. Licenties voor testomgevingen worden standaard geleverd en ondersteund.

monitor

CUSTOMER SERVICE

Neem contact met ons op
+31 (0)78 - 612 81 61

OVER Manus Software Europe

WFM, T&A en compliancy specialist

Elke dag worden meer dan 200.000 mensen in de detailhandel wereldwijd in meer dan 35 landen beheerd met MANUS+ WFM-software

READ MORE