Nederland

WELKOM IN DE WERELD VAN MANUS+

Het menu toont onderwerpen, die interessant zijn voor u als CEO/CFO. Indien u informatie zoekt voor een andere functie, kunt u deze functie/collega aanklikken.

GEÏNTERESSEERD IN  

WELKOM BIJ DE WERELD VAN MANUS+

Ik kan je alles vertellen over wat Manus Software Europe voor u kan betekenen als HR/gebruikers. Als u op zoek bent naar andere informatie selecteer dan één van mijn collega's.

SELECTEER UW LAND VAN BELANG  

WELCOME TO THE WORLD OF MANUS+

Het menu toont onderwerpen, die interessant zijn voor u als CIO/CTO. Indien u informatie zoekt voor een andere functie, kunt u deze functie/collega aanklikken.

GEÏNTERESSEERD IN  

WELKOM IN DE WERELD VAN MANUS+

Het menu hieronder geeft een aantal handige functies voor alle gebruikers en werknemers weer. De andere figuren vertellen u interessante zaken over hun rol.

SELECTEER UWLAND  

Roadmap

MANUS+ WFM is het resultaat van een sterke en diepgaande filosofie met betrekking tot T&A en WFM binnen de detailhandel. Om de koppeling tussen product en filosofie te handhaven wordt de ontwikkeling uitgestippeld op een goed onderhouden roadmap.

Deze roadmap is op aanvraag beschikbaar voor alle klanten en is gebaseerd op een mix van verbeteringen en nieuwe functionaliteit, die weer gebaseerd zijn op de "best practises" van de meer dan 250 zeer ervaren detailhandelaren en, natuurlijk, nieuwe (bewezen) technologieën.

Wijzigingen worden gecombineerd en resulteren in 3 nieuwe versies per jaar.

Versies die de afgelopen 12 maanden zijn uitgebracht worden eveneens ondersteund door maandelijkse updates met bug-fixes.

Versies en fixes zijn beschikbaar voor alle klanten.

CUSTOMER SERVICE

Neem contact met ons op
+31 (0)78 - 612 81 61

OVER Manus Software Europe

WFM, T&A en compliancy specialist

Elke dag worden meer dan 200.000 mensen in de detailhandel wereldwijd in meer dan 35 landen beheerd met MANUS+ WFM-software

READ MORE