Nederland

WELKOM IN DE WERELD VAN MANUS+

Het menu toont onderwerpen, die interessant zijn voor u als CEO/CFO. Indien u informatie zoekt voor een andere functie, kunt u deze functie/collega aanklikken.

GEÏNTERESSEERD IN  

WELKOM BIJ DE WERELD VAN MANUS+

Ik kan je alles vertellen over wat Manus Software Europe voor u kan betekenen als HR/gebruikers. Als u op zoek bent naar andere informatie selecteer dan één van mijn collega's.

SELECTEER UW LAND VAN BELANG  

WELCOME TO THE WORLD OF MANUS+

Het menu toont onderwerpen, die interessant zijn voor u als CIO/CTO. Indien u informatie zoekt voor een andere functie, kunt u deze functie/collega aanklikken.

GEÏNTERESSEERD IN  

WELKOM IN DE WERELD VAN MANUS+

Het menu hieronder geeft een aantal handige functies voor alle gebruikers en werknemers weer. De andere figuren vertellen u interessante zaken over hun rol.

SELECTEER UWLAND  

Planning

Als store manager bent u verantwoordelijk voor het maken van roosters, dat wil zeggen wie wanneer werkt, welke kwaliteiten er nodig zijn en wat de bijbehorende kosten zijn.

Met MANUS+ WFM maakt u snel roosters voor een week, en krijgt u grafisch het aantal benodigde medewerkers te zien dat u kunt inroosteren. Pauzes en kosten worden allemaal op de achtergrond berekend en u ontvangt automatisch waarschuwingen wanneer u het advies of het budget overschrijdt.

Wanneer u een persoon ergens anders moet plaatsen of een extra kracht moet zoeken, geeft MANUS+ WFM suggesties wie geschikt is, op basis van kosten, saldi en kwaliteiten.

Te veel kandidaten of wilt u ze niet bellen?

Door Job-posting krijgen kandidaten informatie over de beschikbare uren en kunnen ze zichzelf inroosteren!

schedule 1

CUSTOMER SERVICE

Neem contact met ons op
+31 (0)78 - 612 81 61

OVER Manus Software Europe

WFM, T&A en compliancy specialist

Elke dag worden meer dan 200.000 mensen in de detailhandel wereldwijd in meer dan 35 landen beheerd met MANUS+ WFM-software

READ MORE