Nederland

WELKOM IN DE WERELD VAN MANUS+

Het menu toont onderwerpen, die interessant zijn voor u als CEO/CFO. Indien u informatie zoekt voor een andere functie, kunt u deze functie/collega aanklikken.

GEÏNTERESSEERD IN  

WELKOM BIJ DE WERELD VAN MANUS+

Ik kan je alles vertellen over wat Manus Software Europe voor u kan betekenen als HR/gebruikers. Als u op zoek bent naar andere informatie selecteer dan één van mijn collega's.

SELECTEER UW LAND VAN BELANG  

WELCOME TO THE WORLD OF MANUS+

Het menu toont onderwerpen, die interessant zijn voor u als CIO/CTO. Indien u informatie zoekt voor een andere functie, kunt u deze functie/collega aanklikken.

GEÏNTERESSEERD IN  

WELKOM IN DE WERELD VAN MANUS+

Het menu hieronder geeft een aantal handige functies voor alle gebruikers en werknemers weer. De andere figuren vertellen u interessante zaken over hun rol.

SELECTEER UWLAND  

Ontzorg HR

De retail is berucht om zijn grote personeelsverloop. Medewerkers komen en gaan om de haverklap en dit fenomeen leidt tot enkele zeer specifieke uitdagingen. Human resources omvat de strategische planning en het beheer van medewerkers om een productief en gemotiveerd team te vormen. Om competente, toegewijde en gemotiveerde arbeidskrachten te werven en te houden, moeten detailhandelaren een aantal obstakels overwinnen, waarvan sommige erg specifiek zijn voor de detailhandel.

De afdeling Personeelszaken moet de meest ambitieuze doelen bereiken en zich focussen op de strategische planning met als resultaat end-to-end services en oplossingen, terwijl tegelijkertijd de administratieve kosten en foutmarges omlaag gebracht moeten worden. Kosten reduceren, risico's minimaliseren en uw teams bij personeelszaken en de salarisadministratie bevrijden van de routinematige administratieve taken is onze taak. We doen dit door de beste outsourcingsservices te bieden die veiligheid en naleving van wetgeving garanderen.

CUSTOMER SERVICE

Neem contact met ons op
+31 (0)78 - 612 81 61

OVER Manus Software Europe

WFM, T&A en compliancy specialist

Elke dag worden meer dan 200.000 mensen in de detailhandel wereldwijd in meer dan 35 landen beheerd met MANUS+ WFM-software

READ MORE