Nederland

WELKOM IN DE WERELD VAN MANUS+

Het menu toont onderwerpen, die interessant zijn voor u als CEO/CFO. Indien u informatie zoekt voor een andere functie, kunt u deze functie/collega aanklikken.

GEÏNTERESSEERD IN  

WELKOM BIJ DE WERELD VAN MANUS+

Ik kan je alles vertellen over wat Manus Software Europe voor u kan betekenen als HR/gebruikers. Als u op zoek bent naar andere informatie selecteer dan één van mijn collega's.

SELECTEER UW LAND VAN BELANG  

WELCOME TO THE WORLD OF MANUS+

Het menu toont onderwerpen, die interessant zijn voor u als CIO/CTO. Indien u informatie zoekt voor een andere functie, kunt u deze functie/collega aanklikken.

GEÏNTERESSEERD IN  

WELKOM IN DE WERELD VAN MANUS+

Het menu hieronder geeft een aantal handige functies voor alle gebruikers en werknemers weer. De andere figuren vertellen u interessante zaken over hun rol.

SELECTEER UWLAND  

Na

Het afronden van de balans voor salarissen, winkelprestatie en medewerkerrapportages zijn voorbeelden van gegevens die nodig zijn zodra het echte werk is gedaan en de gegevens zijn verwerkt.


Alle afdelingen, bijv. de salarisadministratie, maar ook de managers op alle niveaus hebben gedetailleerde of samengevatte gegevens nodig om hun werk te doen, het nemen van beslissingen en/of de juiste acties te bepalen.


MANUS+ WFM biedt koppelingen naar de verschillende gespecialiseerde systemen zoals salaris- of Business Intelligence-tools, maar staat ook actieve controles toe op uitzonderingen en neemt uitgebreide verslagen over uitzonderingen op.

CUSTOMER SERVICE

Neem contact met ons op
+31 (0)78 - 612 81 61

OVER Manus Software Europe

WFM, T&A en compliancy specialist

Elke dag worden meer dan 200.000 mensen in de detailhandel wereldwijd in meer dan 35 landen beheerd met MANUS+ WFM-software

READ MORE