Nederland

WELKOM IN DE WERELD VAN MANUS+

Het menu toont onderwerpen, die interessant zijn voor u als CEO/CFO. Indien u informatie zoekt voor een andere functie, kunt u deze functie/collega aanklikken.

GEÏNTERESSEERD IN  

WELKOM BIJ DE WERELD VAN MANUS+

Ik kan je alles vertellen over wat Manus Software Europe voor u kan betekenen als HR/gebruikers. Als u op zoek bent naar andere informatie selecteer dan één van mijn collega's.

SELECTEER UW LAND VAN BELANG  

WELCOME TO THE WORLD OF MANUS+

Het menu toont onderwerpen, die interessant zijn voor u als CIO/CTO. Indien u informatie zoekt voor een andere functie, kunt u deze functie/collega aanklikken.

GEÏNTERESSEERD IN  

WELKOM IN DE WERELD VAN MANUS+

Het menu hieronder geeft een aantal handige functies voor alle gebruikers en werknemers weer. De andere figuren vertellen u interessante zaken over hun rol.

SELECTEER UWLAND  

Multinational

Als CEO/CFO van een multinational wilt u uw informatie tijdig en gedetailleerd, die bij voorkeur zo uniform en vergelijkbaar is als mogelijk. MANUS+ WFM is als enige softwarepakket uitgerust om organisaties met vestigingen in meerdere landen of met verschillende wetgevingen te bedienen. Tijdens de implementatie worden uw wensen en eisen geïnstalleerd, u kunt kiezen uit diverse cao's en lokale wetgevingen, terwijl u het nodige mondiale perspectief vanuit uw managementpositie handhaaft.


Een tweede voordeel van deze benadering is dat u in staat bent het hele pakket centraal te onderhouden, ook wat betreft lokale wetgeving, bedrijfsbeleid en restricties. Dit geeft u de mogelijkheid om de touwtjes in handen te houden en alleen een beperkte variatie binnen de verschillende bedrijfsonderdelen toe te staan.

CUSTOMER SERVICE

Neem contact met ons op
+31 (0)78 - 612 81 61

OVER Manus Software Europe

WFM, T&A en compliancy specialist

Elke dag worden meer dan 200.000 mensen in de detailhandel wereldwijd in meer dan 35 landen beheerd met MANUS+ WFM-software

READ MORE