Nederland

WELKOM IN DE WERELD VAN MANUS+

Het menu toont onderwerpen, die interessant zijn voor u als CEO/CFO. Indien u informatie zoekt voor een andere functie, kunt u deze functie/collega aanklikken.

GEÏNTERESSEERD IN  

WELKOM BIJ DE WERELD VAN MANUS+

Ik kan je alles vertellen over wat Manus Software Europe voor u kan betekenen als HR/gebruikers. Als u op zoek bent naar andere informatie selecteer dan één van mijn collega's.

SELECTEER UW LAND VAN BELANG  

WELCOME TO THE WORLD OF MANUS+

Het menu toont onderwerpen, die interessant zijn voor u als CIO/CTO. Indien u informatie zoekt voor een andere functie, kunt u deze functie/collega aanklikken.

GEÏNTERESSEERD IN  

WELKOM IN DE WERELD VAN MANUS+

Het menu hieronder geeft een aantal handige functies voor alle gebruikers en werknemers weer. De andere figuren vertellen u interessante zaken over hun rol.

SELECTEER UWLAND  

Monitoren

MANUS+ WFM bevat een geïntegreerde functie om de diverse aspecten van uw installatie te volgen. De service is ontwikkeld voor complexe SaaS-omgevingen waarin meerdere interfaces, zich op diverse locaties bevindende inkloksystemen en gedecentraliseerde diensten werden opgenomen. Monitoring is een gespecialiseerd systeem met weergave in realtime.


Technisch gezien ontvangt het monitoringsysteem een frequent 'live'-signaal van de belangrijkste applicatieservice, die actief onregelmatigheden ontvangt van alle aangehangen elementen. Dit omvat alles van webdiensten of updateservices tot de individuele inklokapparaten. De Monitoringservice is opgenomen in MCS (Manus Central Service) en wordt gewaarborgd door redundantie op meerdere niveaus.


Dit garandeert de consistente werking van de belangrijkste processen wat betreft WFM en T&A.


Aan de specifieke behoeften van uw organisatie wordt voldaan door middel van een Service Level Agreement. U kunt bijvoorbeeld instellen dat Monitoring alleen tijdens kantooruren plaatsvindt, of dat het Manus-team actie onderneemt bij elke gebeurtenis die optreedt op werkdagen tot 22:00 uur. Een Monitoringservice die 24/7 ter beschikking staat is eveneens mogelijk.

Natuurlijk wordt de Monitoringservice standaard geleverd op gehoste omgevingen, maar kan tevens geboden worden op lokale installaties.

CUSTOMER SERVICE

Neem contact met ons op
+31 (0)78 - 612 81 61

OVER Manus Software Europe

WFM, T&A en compliancy specialist

Elke dag worden meer dan 200.000 mensen in de detailhandel wereldwijd in meer dan 35 landen beheerd met MANUS+ WFM-software

READ MORE