Nederland

WELKOM IN DE WERELD VAN MANUS+

Het menu toont onderwerpen, die interessant zijn voor u als CEO/CFO. Indien u informatie zoekt voor een andere functie, kunt u deze functie/collega aanklikken.

GEÏNTERESSEERD IN  

WELKOM BIJ DE WERELD VAN MANUS+

Ik kan je alles vertellen over wat Manus Software Europe voor u kan betekenen als HR/gebruikers. Als u op zoek bent naar andere informatie selecteer dan één van mijn collega's.

SELECTEER UW LAND VAN BELANG  

WELCOME TO THE WORLD OF MANUS+

Het menu toont onderwerpen, die interessant zijn voor u als CIO/CTO. Indien u informatie zoekt voor een andere functie, kunt u deze functie/collega aanklikken.

GEÏNTERESSEERD IN  

WELKOM IN DE WERELD VAN MANUS+

Het menu hieronder geeft een aantal handige functies voor alle gebruikers en werknemers weer. De andere figuren vertellen u interessante zaken over hun rol.

SELECTEER UWLAND  

Manus Software Europe

Uw personeelskosten vormen een aanzienlijk deel van uw totale kosten, ongeveer tussen de 15% en 25%. Om deze kosten te optimaliseren hebt u een degelijke strategische basis nodig en de procedures om die in werking te stellen. Laatstgenoemde is als hulpmiddel voor personeelsbeheer (WorkForce Management) een vereiste.

Personeelsbeheer moet het volgende omvatten:

  • Naleving: De juiste regels voor uw organisatie, per land / CAO / bedrijf / afdeling;
  • Urenregistratie: Nauwkeurig gecorrigeerde en gecontroleerde kloktijden vormen de basis voor controle op de kosten, nauwkeurige loonstrookjes en voorkomen fraude.
  • Roosteren: Geef uw afdeling Planning tijdige informatie om te zorgen dat de juiste persoon op het juiste tijdstip voor de juiste prijs op de juiste locatie met de juiste capaciteiten wordt ingezet.
  • Bedrijfsinformatie: Zorg dat alle niveaus binnen de organisatie de nodige informatie tijdig krijgen om geïnformeerde beslissingen te kunnen nemen.

CUSTOMER SERVICE

Neem contact met ons op
+31 (0)78 - 612 81 61

OVER Manus Software Europe

WFM, T&A en compliancy specialist

Elke dag worden meer dan 200.000 mensen in de detailhandel wereldwijd in meer dan 35 landen beheerd met MANUS+ WFM-software

READ MORE