Nederland

WELKOM IN DE WERELD VAN MANUS+

Het menu toont onderwerpen, die interessant zijn voor u als CEO/CFO. Indien u informatie zoekt voor een andere functie, kunt u deze functie/collega aanklikken.

GEÏNTERESSEERD IN  

WELKOM BIJ DE WERELD VAN MANUS+

Ik kan je alles vertellen over wat Manus Software Europe voor u kan betekenen als HR/gebruikers. Als u op zoek bent naar andere informatie selecteer dan één van mijn collega's.

SELECTEER UW LAND VAN BELANG  

WELCOME TO THE WORLD OF MANUS+

Het menu toont onderwerpen, die interessant zijn voor u als CIO/CTO. Indien u informatie zoekt voor een andere functie, kunt u deze functie/collega aanklikken.

GEÏNTERESSEERD IN  

WELKOM IN DE WERELD VAN MANUS+

Het menu hieronder geeft een aantal handige functies voor alle gebruikers en werknemers weer. De andere figuren vertellen u interessante zaken over hun rol.

SELECTEER UWLAND  

Manus HR Services Europe

Binnen de retail is de optimalisatie van personeelskosten een steeds terugkerend proces. Een tool voor workforce management is in deze context, een bijna onvermijdelijke vereiste. Het salaris van medewerkers moet op tijd en correct uitbetaald worden en waarin, vanuit het standpunt van HR gezien, de kwaliteit van uw medewerkers en de ontwikkeling van hun competenties het allerbelangrijkste zijn. Ondersteunende producten en diensten zouden u daarom van uw zorgen moeten verlossen zodat u uw meest ambitieuze doelen kunt halen.


Manus HR Services Europe biedt een volledige oplossing wat betreft diensten op het gebied van WFM, HR en salarisadministratie, aangeboden door één enkele leverancier. MANUS+ TOTAL HR vormt een eenvoudig, consistent pakket processen en hulpmiddelen voor het beheren van uw tijd- en aanwezigheidsregistratie, salaris- en personeelsadministratie. Daarnaast profiteert u van de kennis van AFAS over lokale eisen. Als u gebruik maakt van de AFAS HR tool (Profit+) en het servicemodel uitbesteedt betekent dit, dat u zich weer zo efficiënt mogelijk kunt bezighouden met het runnen van uw bedrijf.

CUSTOMER SERVICE

Neem contact met ons op
+31 (0)78 - 612 81 61

OVER Manus Software Europe

WFM, T&A en compliancy specialist

Elke dag worden meer dan 200.000 mensen in de detailhandel wereldwijd in meer dan 35 landen beheerd met MANUS+ WFM-software

READ MORE