Nederland

WELKOM IN DE WERELD VAN MANUS+

Het menu toont onderwerpen, die interessant zijn voor u als CEO/CFO. Indien u informatie zoekt voor een andere functie, kunt u deze functie/collega aanklikken.

GEÏNTERESSEERD IN  

WELKOM BIJ DE WERELD VAN MANUS+

Ik kan je alles vertellen over wat Manus Software Europe voor u kan betekenen als HR/gebruikers. Als u op zoek bent naar andere informatie selecteer dan één van mijn collega's.

SELECTEER UW LAND VAN BELANG  

WELCOME TO THE WORLD OF MANUS+

Het menu toont onderwerpen, die interessant zijn voor u als CIO/CTO. Indien u informatie zoekt voor een andere functie, kunt u deze functie/collega aanklikken.

GEÏNTERESSEERD IN  

WELKOM IN DE WERELD VAN MANUS+

Het menu hieronder geeft een aantal handige functies voor alle gebruikers en werknemers weer. De andere figuren vertellen u interessante zaken over hun rol.

SELECTEER UWLAND  

MANUS+ WFM

WFM

 

Samenwerken met Manus Software Europe verrijkt uw project met kennis over personeelsbeheer en de ervaring van meer dan 250 retailers in heel Europa. U profiteert van de "best practises" in de industrie, samengesteld door onze vele toonaangevende bedrijven. 

WFM Dutch logo's 1


Nauwe samenwerking met leidende partijen, zoals ADP, AFAS, SAP en het vooraanstaande platform HR-OPEN Standards Inc. garandeert de soepele integratie met uw andere toepassingen.


Uw mensen weten meer dan ze zich beseffen: in de loop van het project zal uw organisatie profiteren van de gecombineerde kennis van de consultants van Manus Software Europe en de verschillende betrokken afdelingen.

WFM Logo's dutch 2

CUSTOMER SERVICE

Neem contact met ons op
+31 (0)78 - 612 81 61

OVER Manus Software Europe

WFM, T&A en compliancy specialist

Elke dag worden meer dan 200.000 mensen in de detailhandel wereldwijd in meer dan 35 landen beheerd met MANUS+ WFM-software

READ MORE