Nederland

WELKOM IN DE WERELD VAN MANUS+

Het menu toont onderwerpen, die interessant zijn voor u als CEO/CFO. Indien u informatie zoekt voor een andere functie, kunt u deze functie/collega aanklikken.

GEÏNTERESSEERD IN  

WELKOM BIJ DE WERELD VAN MANUS+

Ik kan je alles vertellen over wat Manus Software Europe voor u kan betekenen als HR/gebruikers. Als u op zoek bent naar andere informatie selecteer dan één van mijn collega's.

SELECTEER UW LAND VAN BELANG  

WELCOME TO THE WORLD OF MANUS+

Het menu toont onderwerpen, die interessant zijn voor u als CIO/CTO. Indien u informatie zoekt voor een andere functie, kunt u deze functie/collega aanklikken.

GEÏNTERESSEERD IN  

WELKOM IN DE WERELD VAN MANUS+

Het menu hieronder geeft een aantal handige functies voor alle gebruikers en werknemers weer. De andere figuren vertellen u interessante zaken over hun rol.

SELECTEER UWLAND  

MANUS+ TOTAL HR

Total HR

 

MANUS+ TOTAL HR is een totaaloplossing die op efficiënte wijze urenregistratie, salarisadministratie en HRM samenbrengt door de nauwkeurige implementatie van essentiële HR-functies te garanderen.


e-HRM omvat Employee Self Service (ESS) en Manager Self Service (MSS) en stelt medewerkers in staat hun loonstrookjes te bekijken en managers van winkels of vestigingen in staat om onder andere begin- en eindtijden in te voeren. Zodra de gegevens zijn ingevoerd, worden deze gebruikt in andere toepassingen die onderdeel vormen van MANUS+ TOTAL HR.


In het bedrijfsproces 'tijd omzetten in geld' is de salarisverwerking de logische laatste stap. Nauwkeurige verwerking van salarisbetalingen hangt af van de juiste registratie van persoonsgegevens en gewerkte uren in overeenstemming met de huidige wet- en regelgeving, CAO's en personeelsbeleid. MANUS+ TOTAL HR is een veelomvattende oplossing voor salarisadministratie. U besteedt uw salarisverwerking uit aan Manus HR Services Europe en hoeft zich nergens meer zorgen over te maken.

WFM HR Logo's


MANUS+ TOTAL HR: één loket voor al uw vragen over urenregistratie, salarisadministratie en HR-functies. Manus HR Services Europe werkt samen met AFAS.

CUSTOMER SERVICE

Neem contact met ons op
+31 (0)78 - 612 81 61

OVER Manus Software Europe

WFM, T&A en compliancy specialist

Elke dag worden meer dan 200.000 mensen in de detailhandel wereldwijd in meer dan 35 landen beheerd met MANUS+ WFM-software

READ MORE