Nederland

WELKOM IN DE WERELD VAN MANUS+

Het menu toont onderwerpen, die interessant zijn voor u als CEO/CFO. Indien u informatie zoekt voor een andere functie, kunt u deze functie/collega aanklikken.

GEÏNTERESSEERD IN  

WELKOM BIJ DE WERELD VAN MANUS+

Ik kan je alles vertellen over wat Manus Software Europe voor u kan betekenen als HR/gebruikers. Als u op zoek bent naar andere informatie selecteer dan één van mijn collega's.

SELECTEER UW LAND VAN BELANG  

WELCOME TO THE WORLD OF MANUS+

Het menu toont onderwerpen, die interessant zijn voor u als CIO/CTO. Indien u informatie zoekt voor een andere functie, kunt u deze functie/collega aanklikken.

GEÏNTERESSEERD IN  

WELKOM IN DE WERELD VAN MANUS+

Het menu hieronder geeft een aantal handige functies voor alle gebruikers en werknemers weer. De andere figuren vertellen u interessante zaken over hun rol.

SELECTEER UWLAND  

Interfacing

Uw WFM/T&A-procedures omvatten een breed scala aan processen. Elk proces maakt gebruik van eigen software- en hardwareoplossingen, bijvoorbeeld klokterminals om de begin-/eindtijden te registreren, SAP om ERP- of HR-functionaliteit te regelen, software voor salarisadministratie en klantentellers om de productiviteit te controleren.

Al deze systemen draaien op gegevens uit, of geven dit door aan het hoofdsysteem van T&A. De onderlinge uitwisseling van deze gegevens is normaliter de zwakke schakel in het proces.

Met de MANUS+ WFM-software hebt u alle vrijheid om koppelingen te maken tussen diverse toepassingen, zodat er later zo min mogelijk door mensen hoeft te worden gedaan. Afhankelijk van de mogelijkheden van het externe systeem kunnen de koppelingen bijvoorbeeld zijn gebaseerd op: online RESTful-methoden op basis van JSON of XML, ouderwetse gegevensuitwisseling via FTP in een batch, diverse webgebaseerde methoden of handmatig via CSV. Het hoofddoel is om de hoogst mogelijke graad van geautomatiseerde integratie te krijgen.

MANUS+ WFM biedt koppelingen naar vrijwel alle toonaangevende oplossingen in HR, salarisadministratie, BI en ERP.

Manus Software Europe promoot actief het gebruik van de wereldwijde standaard HR-OPEN en moderne technieken zoals JSON Scheme 5.

CUSTOMER SERVICE

Neem contact met ons op
+31 (0)78 - 612 81 61

OVER Manus Software Europe

WFM, T&A en compliancy specialist

Elke dag worden meer dan 200.000 mensen in de detailhandel wereldwijd in meer dan 35 landen beheerd met MANUS+ WFM-software

READ MORE