Nederland

WELKOM IN DE WERELD VAN MANUS+

Het menu toont onderwerpen, die interessant zijn voor u als CEO/CFO. Indien u informatie zoekt voor een andere functie, kunt u deze functie/collega aanklikken.

GEÏNTERESSEERD IN  

WELKOM BIJ DE WERELD VAN MANUS+

Ik kan je alles vertellen over wat Manus Software Europe voor u kan betekenen als HR/gebruikers. Als u op zoek bent naar andere informatie selecteer dan één van mijn collega's.

SELECTEER UW LAND VAN BELANG  

WELCOME TO THE WORLD OF MANUS+

Het menu toont onderwerpen, die interessant zijn voor u als CIO/CTO. Indien u informatie zoekt voor een andere functie, kunt u deze functie/collega aanklikken.

GEÏNTERESSEERD IN  

WELKOM IN DE WERELD VAN MANUS+

Het menu hieronder geeft een aantal handige functies voor alle gebruikers en werknemers weer. De andere figuren vertellen u interessante zaken over hun rol.

SELECTEER UWLAND  

Impact

Personeelsbeheer heeft invloed op zowel uw administratieve organisatie als op de mensen op de werkvloer. Na implementatie worden uw administratieve processen effectiever en nauwkeuriger en zijn eerder beschikbaar. Vanwege de toegenomen efficiëntie kan uw administratieteam geoptimaliseerd worden of extra taken toebedeeld krijgen. Dit is een van de twee hoofddoelen van het implementeren van WorkForce Management.

 

Het tweede doel is om de juiste persoon op de juiste plek op het juiste tijdstip voor de juiste prijs in uw organisatie te krijgen. Natuurlijk moet er ook rekening worden gehouden met wet- en regelgeving en uw specifieke bedrijfsbeleid. De zorg voor de juiste randvoorwaarden optimaliseert de doeltreffendheid van uw (lokale) management nog verder en geeft u het gevoel dat u controle over de zaak hebt.

 

Wel dient u zich te realiseren dat implementatie van de software een impact zal hebben op alle niveaus binnen uw organisatie. Ondanks de voordelen, zal niet iedereen dol zijn op veranderingen. Een robuuste en professionele projectorganisatie die door u en Manus Software Europe wordt ingevoerd, moet dit probleem kunnen oplossen.

CUSTOMER SERVICE

Neem contact met ons op
+31 (0)78 - 612 81 61

OVER Manus Software Europe

WFM, T&A en compliancy specialist

Elke dag worden meer dan 200.000 mensen in de detailhandel wereldwijd in meer dan 35 landen beheerd met MANUS+ WFM-software

READ MORE