Nederland

WELKOM IN DE WERELD VAN MANUS+

Het menu toont onderwerpen, die interessant zijn voor u als CEO/CFO. Indien u informatie zoekt voor een andere functie, kunt u deze functie/collega aanklikken.

GEÏNTERESSEERD IN  

WELKOM BIJ DE WERELD VAN MANUS+

Ik kan je alles vertellen over wat Manus Software Europe voor u kan betekenen als HR/gebruikers. Als u op zoek bent naar andere informatie selecteer dan één van mijn collega's.

SELECTEER UW LAND VAN BELANG  

WELCOME TO THE WORLD OF MANUS+

Het menu toont onderwerpen, die interessant zijn voor u als CIO/CTO. Indien u informatie zoekt voor een andere functie, kunt u deze functie/collega aanklikken.

GEÏNTERESSEERD IN  

WELKOM IN DE WERELD VAN MANUS+

Het menu hieronder geeft een aantal handige functies voor alle gebruikers en werknemers weer. De andere figuren vertellen u interessante zaken over hun rol.

SELECTEER UWLAND  

Franchise

Als franchisegever biedt MANUS+ WFM u de kans om de diensten voor uw formule uit te breiden. Aan de ene kant krijgen u en uw franchisenemers veel meer informatie, bijvoorbeeld in de vorm van criteria, rapporten en normeringen. Aan de andere kant kunt u uw franchisenemers bijstaan in de optimalisatie van hun administratieve processen en hen helpen te voldoen aan wetgeving en bedrijfsbeleid.


Het niveau van integratie of separatie van de franchisenemers worden ingesteld in overeenstemming met uw exacte specificaties. Speciaal voor de Nederlandse markt biedt MANUS+ TOTAL HR interne diensten en oplossingen om uw salarisadministratie volledig te kunnen uitbesteden. Dit vermindert de overheadkosten aanzienlijk, vooral met betrekking tot franchisenemers.

CUSTOMER SERVICE

Neem contact met ons op
+31 (0)78 - 612 81 61

OVER Manus Software Europe

WFM, T&A en compliancy specialist

Elke dag worden meer dan 200.000 mensen in de detailhandel wereldwijd in meer dan 35 landen beheerd met MANUS+ WFM-software

READ MORE