Nederland

WELKOM IN DE WERELD VAN MANUS+

Het menu toont onderwerpen, die interessant zijn voor u als CEO/CFO. Indien u informatie zoekt voor een andere functie, kunt u deze functie/collega aanklikken.

GEÏNTERESSEERD IN  

WELKOM BIJ DE WERELD VAN MANUS+

Ik kan je alles vertellen over wat Manus Software Europe voor u kan betekenen als HR/gebruikers. Als u op zoek bent naar andere informatie selecteer dan één van mijn collega's.

SELECTEER UW LAND VAN BELANG  

WELCOME TO THE WORLD OF MANUS+

Het menu toont onderwerpen, die interessant zijn voor u als CIO/CTO. Indien u informatie zoekt voor een andere functie, kunt u deze functie/collega aanklikken.

GEÏNTERESSEERD IN  

WELKOM IN DE WERELD VAN MANUS+

Het menu hieronder geeft een aantal handige functies voor alle gebruikers en werknemers weer. De andere figuren vertellen u interessante zaken over hun rol.

SELECTEER UWLAND  

Factsheet WFM

"Werkkosten en personeelsbeheer in de detailhandel"


Besparingen tussen 3% en 7% op uw personeelskosten zijn zeker haalbaar.
Professionele software voor personeelsbeheer (WFM) combineert historische gegevens en intelligente prognoses met de specifieke knowhow van de ondernemer om de best mogelijke roosters te maken. Het verwachte aantal bezoekers, de verwachte verkopen, het gemiddelde koopbedrag per klant, de weersverwachting en zo voorts kunnen allemaal worden opgenomen in de geoptimaliseerde planning. Deze manier van plannen bespaart de gemiddelde winkel tussen de 3% en 7% op personeelskosten .

Verhoog de verkoop met 1% door de juiste persoon op het juiste tijdstip in te zetten.
De aanwezigheid van personeel in de winkel wordt automatisch aangepast aan de hoeveelheid klanten in de winkel. Meer mensen krijgen betere service en de verkopen stijgen.

Rijen komen 40% minder voor.
Wat voor het verkeer geldt, waarbij een kleine toename in het aantal auto's tot grote files leidt, geldt eveneens voor rijen bij de kassa. Efficiëntere inroostering waarbij rekening wordt gehouden met de gemiddelde verkopen per klant en het verwachte aantal klanten, zal onvermijdelijk leiden tot een efficiënter kassagebruik zonder grote investeringen die vooraf betaald moeten worden.

Minder administratief gedoe voor de winkelmanager, wat gelijk is aan meer tijd op de winkelvloer.
Het geautomatiseerde karakter van het WFM-systeem vermindert het aantal fouten en discussies. Zowel winkelmanagers als HR-managers krijgen meer tijd voor hun eigenlijke werk. Daarnaast vormen de exacte inkloktijden voor overuren, speciale vrije dagen of andere uitzonderingen een directe besparing op de kosten.

Minder personeelsverloop

De onjuiste en/of te late betaling van salarissen staat bij personeel met stip op nummer 1 als het om ontevredenheid gaat. Het is de hoofdreden voor het grote personeelsverloop in winkels. Door gebruik te maken van tijd- en aanwezigheidsregistratie van de WFM-software zal personeel wil blijven!

 

CUSTOMER SERVICE

Neem contact met ons op
+31 (0)78 - 612 81 61

OVER Manus Software Europe

WFM, T&A en compliancy specialist

Elke dag worden meer dan 200.000 mensen in de detailhandel wereldwijd in meer dan 35 landen beheerd met MANUS+ WFM-software

READ MORE