Nederland

WELKOM IN DE WERELD VAN MANUS+

Het menu toont onderwerpen, die interessant zijn voor u als CEO/CFO. Indien u informatie zoekt voor een andere functie, kunt u deze functie/collega aanklikken.

GEÏNTERESSEERD IN  

WELKOM BIJ DE WERELD VAN MANUS+

Ik kan je alles vertellen over wat Manus Software Europe voor u kan betekenen als HR/gebruikers. Als u op zoek bent naar andere informatie selecteer dan één van mijn collega's.

SELECTEER UW LAND VAN BELANG  

WELCOME TO THE WORLD OF MANUS+

Het menu toont onderwerpen, die interessant zijn voor u als CIO/CTO. Indien u informatie zoekt voor een andere functie, kunt u deze functie/collega aanklikken.

GEÏNTERESSEERD IN  

WELKOM IN DE WERELD VAN MANUS+

Het menu hieronder geeft een aantal handige functies voor alle gebruikers en werknemers weer. De andere figuren vertellen u interessante zaken over hun rol.

SELECTEER UWLAND  

Business case

Om u te helpen beslissen geeft Manus Software Europe u feiten, cijfers en benchmarks om een businessplan op te stellen. Als vuistregel zal u 3% tot 7% op uw personeelskosten in uw winkels kunnen besparen. Hoeveel u precies kunt besparen op personeelskosten van uw hoofdkantoor hangt af van uw organisatie, maar binnen het klantenbestand van Manus Software Europe is een rendement op investeringen (ROI) van minder dan een jaar eerder regel dan uitzondering.

Natuurlijk wilt u de keuze hebben tussen een op SaaS (software as a service) gebaseerd contract of de klassieke eenmalige aanschaf van een licentie met een jaarlijkse bijdrage voor ondersteuning, maar u kunt te allen tijde de totale eigendomskosten (TCO) berekenen. U maakt dus altijd een geïnformeerde keuze.

CUSTOMER SERVICE

Neem contact met ons op
+31 (0)78 - 612 81 61

OVER Manus Software Europe

WFM, T&A en compliancy specialist

Elke dag worden meer dan 200.000 mensen in de detailhandel wereldwijd in meer dan 35 landen beheerd met MANUS+ WFM-software

READ MORE