Nederland

WELKOM IN DE WERELD VAN MANUS+

Het menu toont onderwerpen, die interessant zijn voor u als CEO/CFO. Indien u informatie zoekt voor een andere functie, kunt u deze functie/collega aanklikken.

GEÏNTERESSEERD IN  

WELKOM BIJ DE WERELD VAN MANUS+

Ik kan je alles vertellen over wat Manus Software Europe voor u kan betekenen als HR/gebruikers. Als u op zoek bent naar andere informatie selecteer dan één van mijn collega's.

SELECTEER UW LAND VAN BELANG  

WELCOME TO THE WORLD OF MANUS+

Het menu toont onderwerpen, die interessant zijn voor u als CIO/CTO. Indien u informatie zoekt voor een andere functie, kunt u deze functie/collega aanklikken.

GEÏNTERESSEERD IN  

WELKOM IN DE WERELD VAN MANUS+

Het menu hieronder geeft een aantal handige functies voor alle gebruikers en werknemers weer. De andere figuren vertellen u interessante zaken over hun rol.

SELECTEER UWLAND  

Beveiliging

Hoe beschermt MANUS+ WFM uw gegevens op het hoogste niveau, maar kan tegelijkertijd garanderen dat ze beschikbaar zijn voor bevoegden?

Zowel MANUS+ als de hostingomgeving zijn goedgekeurd voor SAS 70 level II, dit is de standaard die ook gebruikt wordt bij verzekeringsmaatschappijen en banken.

Alle koppelingen tussen gebruikers en geautomatiseerde data uitwisseling worden afgeschermd op meerdere niveaus om elke poging om meer data in te zien dan de gebruiker is toegestaan, te voorkomen.

Een uitgebreide structuur van zowel software- als omgevingsmaatregelen is ingebouwd om de veiligheid van uw gegevens te garanderen, zoals u hieronder in het schema kunt zien.

CUSTOMER SERVICE

Neem contact met ons op
+31 (0)78 - 612 81 61

OVER Manus Software Europe

WFM, T&A en compliancy specialist

Elke dag worden meer dan 200.000 mensen in de detailhandel wereldwijd in meer dan 35 landen beheerd met MANUS+ WFM-software

READ MORE