Nederland

WELKOM IN DE WERELD VAN MANUS+

Het menu toont onderwerpen, die interessant zijn voor u als CEO/CFO. Indien u informatie zoekt voor een andere functie, kunt u deze functie/collega aanklikken.

GEÏNTERESSEERD IN  

WELKOM BIJ DE WERELD VAN MANUS+

Ik kan je alles vertellen over wat Manus Software Europe voor u kan betekenen als HR/gebruikers. Als u op zoek bent naar andere informatie selecteer dan één van mijn collega's.

SELECTEER UW LAND VAN BELANG  

WELCOME TO THE WORLD OF MANUS+

Het menu toont onderwerpen, die interessant zijn voor u als CIO/CTO. Indien u informatie zoekt voor een andere functie, kunt u deze functie/collega aanklikken.

GEÏNTERESSEERD IN  

WELKOM IN DE WERELD VAN MANUS+

Het menu hieronder geeft een aantal handige functies voor alle gebruikers en werknemers weer. De andere figuren vertellen u interessante zaken over hun rol.

SELECTEER UWLAND  

Actief

Als regio manager bezoekt u winkels en reist u veel.

Wanneer u een winkel bezoekt, hebt u de informatie nodig voor die specifieke locatie, bijv. huidig rooster/prestatie van de afgelopen weken en maanden. De juiste gegevens, op dat moment voorhanden. 

Tegelijkertijd u wilt ook op de hoogte blijven van alles wat er in uw andere winkels gebeurt. Daarom biedt MANUS+ WFM u accurate informatie: MANUS+ WFM 'pusht' deze informatie naar voren, precies zoals u hebt ingesteld.

late

  • Sms- of pushbericht over vakantieverzoek van een manager
  • E-mail over prestatie van afgelopen week
  • Sms over een winkel die te laat dreigt te openen.

CUSTOMER SERVICE

Neem contact met ons op
+31 (0)78 - 612 81 61

OVER Manus Software Europe

WFM, T&A en compliancy specialist

Elke dag worden meer dan 200.000 mensen in de detailhandel wereldwijd in meer dan 35 landen beheerd met MANUS+ WFM-software

READ MORE