Verenigde Staten

WELKOM IN DE WERELD VAN MANUS+

Het menu toont onderwerpen, die interessant zijn voor u als CEO/CFO. Indien u informatie zoekt voor een andere functie, kunt u deze functie/collega aanklikken.

GEÏNTERESSEERD IN  

WELKOM BIJ DE WERELD VAN MANUS+

Ik kan je alles vertellen over wat Manus Software Europe voor u kan betekenen als HR/gebruikers. Als u op zoek bent naar andere informatie selecteer dan één van mijn collega's.

SELECTEER UW LAND VAN BELANG  

WELCOME TO THE WORLD OF MANUS+

Het menu toont onderwerpen, die interessant zijn voor u als CIO/CTO. Indien u informatie zoekt voor een andere functie, kunt u deze functie/collega aanklikken.

GEÏNTERESSEERD IN  

WELKOM IN DE WERELD VAN MANUS+

Het menu hieronder geeft een aantal handige functies voor alle gebruikers en werknemers weer. De andere figuren vertellen u interessante zaken over hun rol.

SELECTEER UWLAND  

HR Open Standards

Manus Software Europe B.V. is lid van het HR Open Standards Consortium Inc.

Sinds de start in 2014 is HR-XML bekend als HR Open Standards Consortium Inc. De naam geeft de vernieuwde missie van de organisatie weer om niet enkel op te komen voor de ontwikkeling van standaarden voor gegevensuitwisseling voor de human resources-gemeenschap, maar ook om de integratie tussen dienstleveranciers van HR-technologie te vereenvoudigen.

HR-Open wordt ondersteund en gebruikt door gerenommeerde bedrijven en organisaties, zoals SAP, Oracle, de Europese Commissie, Daimler, BASF, Randstad en Manus Software Europe.

Manus Software Europe is projectleider voor het eerste project dat betrekking heeft op de transitie naar de ondersteuning van JSON. Alle standaarden voor gegevensuitwisseling zullen met de tijd beschikbaar worden, maar op dit moment ligt de nadruk op TimeCard, dat de uitwisseling van alle tijdgerelateerde gegevens tussen systemen toelaat.

JSON is op dit moment de opkomend, maar al ruim aangepaste standaard voor flexibele, eenvoudige en betrouwbare gegevensuitwisseling tussen (WEB) applicaties. Het projectteam focust op de aanpassing van XSD, hierbij volledig gebruikmakend van de JSON-standaarden. Tijdens dit proces zal elk element geëvalueerd en verbeterd worden waar nodig, gebaseerd op de kennis en ervaring van de gezamenlijke inspanningen van alle teamleden.

Klik op het logo voor meer informatie over het HR Open Standards Consortium Inc.

HR Open Standards

 

CUSTOMER SERVICE

Neem contact met ons op
+31 (0)78 - 612 81 61

OVER Manus Software Europe

WFM, T&A en compliancy specialist

Elke dag worden meer dan 200.000 mensen in de detailhandel wereldwijd in meer dan 35 landen beheerd met MANUS+ WFM-software

READ MORE