Verenigde Staten

WELKOM IN DE WERELD VAN MANUS+

Het menu toont onderwerpen, die interessant zijn voor u als CEO/CFO. Indien u informatie zoekt voor een andere functie, kunt u deze functie/collega aanklikken.

GEÏNTERESSEERD IN  

WELKOM BIJ DE WERELD VAN MANUS+

Ik kan je alles vertellen over wat Manus Software Europe voor u kan betekenen als HR/gebruikers. Als u op zoek bent naar andere informatie selecteer dan één van mijn collega's.

SELECTEER UW LAND VAN BELANG  

WELCOME TO THE WORLD OF MANUS+

Het menu toont onderwerpen, die interessant zijn voor u als CIO/CTO. Indien u informatie zoekt voor een andere functie, kunt u deze functie/collega aanklikken.

GEÏNTERESSEERD IN  

WELKOM IN DE WERELD VAN MANUS+

Het menu hieronder geeft een aantal handige functies voor alle gebruikers en werknemers weer. De andere figuren vertellen u interessante zaken over hun rol.

SELECTEER UWLAND  

OVER

 

De Pan-Europese specialist op het gebied van naleving, tijd- en aanwezigheidsregistratie (T&A) en personeelsbeheer (WFM).

 

Meer dan 25 jaar ervaring in Pan-Europees tijd- en aanwezigheidsregistratie (T&A) en workforce management (WFM), waarbij de focus ligt op de retail en recreatiesector.

 

Meer dan 250 multinationale (maar natuurlijk ook lokale) bedrijven maken dagelijks gebruik van MANUS+ WFM. Hun kennis gecombineerd met de expertise van de MANUS+ WFM Software en organisatie, garandeert de optimale inzet van personeel. Prognoses, budgettering, planning, inroostering, registratie, verwerking, controle: kortom alles wat u nodig hebt om de juiste medewerker op de juiste plek te krijgen voor de juiste prijs. Maar ook het leveren van een nauwkeurige loonstrook en optimale productiviteit horen bij de prestatieomvang.

 

Zij hebben gekozen voor: één softwarepakket, één installatie, meerdere talen, meerdere wetgevingen, divers bedrijfsbeleid. Wereldwijde prestatie in één gelokaliseerde oplossing.

 

Met consultants en kantoren in 5 landen en expertise in meer dan 35 landen en drie continenten is MANUS+ WFM de ware marktleider in Pan-Europese/internationale WFM-oplossingen voor de retail en de recreatiesector.

CUSTOMER SERVICE

Neem contact met ons op
+31 (0)78 - 612 81 61

OVER Manus Software Europe

WFM, T&A en compliancy specialist

Elke dag worden meer dan 200.000 mensen in de detailhandel wereldwijd in meer dan 35 landen beheerd met MANUS+ WFM-software

READ MORE